پیتزا سیب زمینی یکی از ساده ترین و خوش مزه ترین نوع پیتزاست. درسته که غذاهای فوری مانند پیتزا و ساندویچ به شدت هوس انگیزه و تقریبا هر کس علاقه خاصی بهشون داره. ولی نباید از این موضوع غافل بود که این غذاها بسیار پر کالری هستن و اگر مداوم مصرف شوند میتونن آسیب زننده باشن و سلامت شما را به خطر بیندازن. ولی در دنیا آشپزی و پخت و پز با داشتن کمی خلاقیت و ابتکار میشه غذاهای ناسالم رو تبدیل به غذاییی مفید کرد و با ایجاد کمی تغییر در مواد اولیه، مواد مفید بیشتری رو وارد بدن کرد. اگر شما بدنبال طرز تهیه پیتزای سیب زمینی هستید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پیتزا سیب زمینی در فر (برای 4 نفر)
- سیب زمینی 700 گرم
- پنیر چدار 50 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- سوسیس خرد شده 2 عدد (میتوانید به جای استفاده از سوسیس، از سینه مرغ یا گوشت استفاده کنید)
- گوجه گیلاسی خرد شده 5 یا 6 عدد
- برگ ریحان تازه 1/4 پیمانه
- پنیر پیتزا یا موزارلا 1 پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- آویشن به دلخواه
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی در فر
- دمای فر خود را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. سپس سیب آن را رنده درشت بزنید و آب سیب زمینی های رنده شده بگیرید.
- سیب زمینی را در کاسه بزرگی بریزید. پنیر چدار را هم با رنده درشت رنده کنید و به سیب زمینی های داخل کاسه اضافه کنید. مخلوط سیب زمینی را با تخم مرغ و نمک و فلفل ترکیب کنید.
- ظرف پیتزا را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید و خمیر پیتزای سیب زمینی یعنی همان ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ و پنیر را به شکل دایره ای روی کاغذ پهن کنید. دور آن را به کمک قاشق صاف کنید.
- خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. صبر کنید تا نان پیتزا سیب زمینی بپزید و برشته و طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید تا خنک شود. پنیر موزارلا، سوسیس و گوجه گیلاسی های نصف شده را روی آن بچینید. روی آن به دلخواه ریحان خشک یا آویشن بریزید.
- پیتزا را مجدداً به مدت 10 الی 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر شما ذوب شود.
- اگر مایل باشید میتوانید یکی دو دقیقه هم شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پیتزا سیب زمینی هم کمی طلایی شود.
- وقتی پیتزا آماده شد روی آن برگ ریحان تازه قرار دهید. پیتزای سیب زمینی شما آمادست.
نوش جان
مطلب پیشنهادی : طرز تهیه پیتزا ماکارونی
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی در تابه
ماد لازم برای پیتزای سیب زمینی در تابه (برای 4 نفر)
- سیب زمینی 700 گرم
- فلفل دلمه ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- کنسرو ذرت به مقدار لازم
- سوسیس ۲ عدد (میتوانید به جای استفاده از سوسیس، از سینه مرغ یا گوشت استفاده کنید)
- سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱ قاشق مربا خوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آویشن به دلخواه
- سیر ۱ حبه (به صورت دلخواه)
- قارچ ورقه ای شده نصف لیوان (به صورت دلخواه)
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی در تابه
آموزش پخت پیتزای سیب زمینی در فر را یاد گرفتید. حالا بریم سراغ پیتزا سیب زمینی خوشمزه بدون نیاز به فر و در یک تابه.
- پوست سیب زمینیها را جدا کرده و بشوییم. سپس سیب زمینی ها را رنده کنید.
- در تابه مقداری روغن بریزید و تابه را چرب کنید.
- سپس سیب زمینی های رنده شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- بعد از آن به سیب زمینیها کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. (در صورت نیاز و علاقه همچنین میتوانید یک حبه سیر رنده شده نیز به سیب زمینیها اضافه کرده و تفت دهید.)
- بعد از تفت دادن سیب زمینیهای رنده شده، سیب زمینیها را به طور یکسان در کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا کاملاً تمام نقاط یک دست شود.
- روی سیب زمینیهای رنده شده سس کچاپ بریزید و سس را با پشت قاشق به طور یکسان در تمام سطح سیب زمینی پخش کنید.
- حالا سوسیس و کالباسهای خرد شده را به همراه مقداری پنیر پیتزای رنده شده تفت دهید.(گر از مرغ یا گوشت استفاده میکنید آنها را تفت داده و کمی پنیز پیتزا نیز به آنها اضافه کنید.)
- بر روی سیب زمینی رنده شده، سوسیس و کالباسهای تفت داده شده را به طور یکسان و مساوی در همه جای سطح سیب زمینی پخش کنید.
- یک لایه به مقدار کم پنیر پیتزا در سطح مواد پخش شده بریزید.
- فلفل دلمه ای قارچ را ورقه ورقه شده به طور یکسان در سطح پیتزا پخش کنید.
- روی سطح پیتزا سیب زمینی خود را کاملاً با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و کمی پودر آویشن نیز اضافه کنید.
- تابه را ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بر روی شعله کم قرار بگیرد. پیتزای شما آماده است.
نوش جان
نکات کلیدی تهیه پیتزا سیب زمینی
- توجه داشته باشید که مقدار سیب زمینی رنده شده شما باید به طوری باشد که بعد از این که آن را در کف تابه پخش کردید، حدود یک سانتی متر قطر داشته باشد. نه بیشتر و نه کمتر.
- برای داشتن پیتزای گیاهی میتوانید سبزیجات دیگری را جایگزین سوسیس کنید (مثل کدو یا بادمجان) و یا اینکه از سوسیس گیاهی استفاده کنید.
- میتوانید به جای استفاده از سوسیس، از سینه مرغ یا گوشت استفاده کنید.
- میتوانید به جای استفاده از سس کچاب خودتان یک مایع تقریباً غلیظ با رب گوجه به عنوان سس گوجه درست کنید و بر روی سیب زمینی بریزید.
- برای داشتن پیتزای رژیمی میتوانید پنیر را کم یا حذف کنید.
- میتوانید به جای رنده کردن سیب زمینی، سیب زمینی ها را حلقه ای خرد کنید و بر روی کف ظرف بگذارید.
- اگر میخواهید در پیتزا سیب زمینی خود از مرغ استفاده کنید، در ابتدا باید مرغ را در یک قابلمه به همراه دارچین و پیاز بپزید. بعد از پخته شدن و خنک شدن مرغ، استخوانهای مرغ را جدا کرده و گوشت را ریش ریش کنید. اگر هم میخواهید از سوسیس و کالباس استفاده کنید، باید سوسیس کالباس را ریز ریز خرد کرده و کنار بگذارید تا در زمان مناسب آن را به پیتزای خود اضافه کنید.
جمع بندی
پیتزا سیب زمینی یکی دیگر از انوع پیتزاهای موجود است که علاوه بر سوسیس و کالباس میتوانید از گوشت یا مرغ استفاده کنید. پیتزا سیب زمینی را میتوانید با فر و یا بدون فر درست کنید که ما در این مطلب به شما طرز تهیه پیتزا سیب زمینی در فر و در تابه را آموزش دادیم.
برای سفارش آنلاین فست فود در ارومیه میتوانید به سایت جگوار فود مراجعه کنید.
بدون انتقاد