طرز تهیه پیتزا ماکارونی

امروزه پیتزا ماکارونی یکی از غذا های محبوب در هر خانواده است. شاید برای شما هم جای سوال باشد. داخل پیتزای ماکارونی هم از مواد اولیه پیتزا و هم از ماکارونی استفاده میشود. امروزه پیتزا و ماکارانی یکی از پرطرفدار ترین غذا های هر خانواده است و میکس این دو غذا یک ترکیب فوق العاده است. ما در این مقاله طرز تهیه انواع پیتزا ماکارونی در تابه و فر پرداخته ایم. 

پیتزای ماکارونی پپرونی

پیتزای ماکارونی پپرونی در فر

مواد اولیه پیتزا ماکارونی پپرونی در فر (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم
  • پپرونی 120 گرم
  • پنیر پیتزا 400 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 60 میلی‌لیتر
  • ریحان خشک به میزان لازم
  • پونه خشک به میزان لازم
  • پودر سیر به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • سس ماکارانی به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی در فر

  1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  2. ظرفی که میخواهید درون فر بگذارید را چرب کنید.
  3. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  4. ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  5. ماکارونی، پنیر پیتزا، شیر، تخم مرغ، نمک و پودر سیر را در یک کاسه مخلوط کنید.
  6. مخلوط پیتزای ماکارونی خود را درون ظرفی که از قبل چرب شده است بریزید.
  7. مخلوط را 15 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد خارج کنید.
  8. دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
  9. سس ماکارونی همراه با پونه، ریحان، پنیر پیتزا و پپرونی را روی ماکارونی قرار دهید.
  10. ظرف را درون فر قرار دهید.
  11. حدودا 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا پیتزا ماکارونی شما آماده شود.

پیتزای ماکارونی پپرونی در تابه

مواد اولیه پیتزای ماکارونی در تابه (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم
  • پنیر پیتزا 400 گرم
  • پپرونی 120 گرم
  • ریحان خشک به میزان لازم
  • پونه خشک به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • سس ماکارونی به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی در تابه

  1. ابتدا یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  2. ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  3. بعد از آبکش کردن ماکارونی، سس ماکارونی را اضافه کنید.
  4. در یک تابه مقداری روغن بریزید و ماکارونی ها را به صورت صاف بر روی کل تابه پخش کنید.
  5. تابه را روی اجاق گاز قرار دهید.
  6. اجازه دهید یک طرف ماکارونی سرخ شود و ماکارونی را برگردانید.
  7. پپرونی، پنیر پیتزا، نمک، ریحان و پونه را روی سطح سرخ ش شده ماکارونی بریزید.
  8. حدودا 10 تا 15 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.

پیتزای ماکارونی پپرونی

پیتزای ماکارونی مرغ 

پیتزای ماکارونی مرغ در فر

مواد اولیه پیتزا ماکارونی مرغ در فر (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم
  • پنیر پیتزا 400 گرم
  • سینه مرغ 2 عدد تکه شده
  • خامه 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • قارچ 8 عدد
  • سیر 2 حبه
  • ریحان خشک به میزان لازم
  • پونه خشک به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • پودر آویشن به میزان لازم 
  • سس ماکارونی به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه پیتزای ماکارونی مرغ در فر

  1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  2. ظرفی که میخواهید درون فر بگذارید را چرب کنید.
  3. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  4. ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  5. پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید.
  6. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
  7. سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  8. قارچ را پوست بگیرید و به شکل ورقه ای خرد کنید.
  9. تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل روغن بریزید.
  10. وقتی روغن گرم شد، پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه بدید رنگ پیاز طلایی شود.
  11. تکه های مرغ همراه با نمک، سیر، آویشن و فلفل را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  12. وقتی رنگ مرغ تغیر کرد خامه را به مواد اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
  13. ماکارونی را به همراه مواد داخل ظرف بریزید و روی آن را با فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا تزئین کنید. 
  14. ظرف را درون فر قرار دهید.
  15. حدودا 20 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.

مواد اولیه پیتزا مرغ در تابه (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم
  • سینه مرغ 200 گرم
  • پنیر پیتزا 400 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه 
  • فلفل سبز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد 
  • گوجه فرنگی 3 عدد 
  • عصاره مرغ 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل به میزان لازم 
  • فلفل سیاه به میزان لازم 
  • پودر سیر  1 قاشق مرباخوری
  • پودر پابریکا 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری 
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 
  • سویا سس 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا ماکارونی مرغ در تابه

  1. سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید.
  2. پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه، سویا سس و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید.
  3. مرغ را به مدت 2 دقیقه ماساژ دهید و بعد از 2 دقیقه روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال بزارید.
  4. سیر و پیاز را با دنده ریز رنده، رنده کنید.
  5. تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل روغن بریزید.
  6. وقتی روغن گرم شد، پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه بدید رنگ پیاز طلایی شود.
  7. فلفل سبز را به صورت ریز خورد کنید و به همراه سیر به پیاز اضافه کنید.
  8. مواد را تفت بدید تا عطر سیر آزاد شود.
  9. مرغ های مرینیت شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سینه مرغ کاملا پخته شود.
  10. مقداری ادویه پاپریکا، پودر هل و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید.
  11. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
  12. گوجه فرنگی را تفت بدید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  13. رب گوجه فرنگی را بعد از تبخیر آب گوجه اضافه کنید.
  14. عصاره مرغ را بعد از سرخ شدن رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
  15. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  16. ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  17. ظرفی که میخواهید روی اجاق گاز قرار بگیرد را چرب کنید.
  18. ماکارونی ها را با مواد خوب مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و روی آن پنیر پیتزا بریزید.
  19. تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید پنیر پیتزا آب شود.

 

پیتزای ماکارونی مرغ 

پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده

پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده در فر

مواد اولیه پیتزا ماکارونی گوشت (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم 
  • گوشت چرخ شده 200 گرم 
  • پنیر پیتزا 400 گرم 
  • پیاز 1 عدد 
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • قارچ 8 عدد 
  • روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری
  • نمک به میزان لازم 
  • فلفل سیاه به میزان لازم 
  • پودر سیر به میزان لازم 
  • روغن به میزان لازم 

طرز تهیه پیتزا ماکارونی گوشت چرخ کرده در فر

  1. دمای فر خود را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  2. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  3. ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  4. ماکارونی ها را داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
  5. تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل تابه روغن بریزید.
  6. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و وقتی روغن گرم شد پیاز را داخل تابه بریزید و تفت بدید تا رنگ پیاز طلایی شود.
  7. بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و خوب تفت بدید.
  8. قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  9. ظرفی که میخواهید در فر بزارید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
  10. موادی که از قبل آماده کرده اید به همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید.
  11. ظرف را درون فر قرار دهید.
  12. حدودا 20 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.

پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده در تابه

مواد اولیه پیتزا ماکارونی گوشت چرخ کرده در تابه (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم 
  • پنیر پیتزا 400 گرم
  • گوشت چرخ شده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد 
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • قارچ 8 عدد 
  • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 4 عدد
  • نمک به میزان لازم 
  • فلفل به میزان لازم 
  • پودر سیر به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم 
  • روغن به میزان لازم 

طرز تهیه پیتزا ماکارونی گوشت چرخ کرده در تابه

  1. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  2. ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  3. بعد از آبکش کردن ماکارونی ، ماکارونی و تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
  4. تابه را روی حرارت قرار دهید.
  5. داخل تابه روغن بریزید اجازه دهید روغن گرم شود.
  6. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون تابه بریزید و تفت بدید تا رنگ پیاز طلایی شود.
  7. بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و خوب تفت بدید.
  8. رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  9. ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
  10. تابه را روی گاز قرار دهید و بعد از 10 دقیقه ماکارونی را برگردانید.
  11. مواد، پنیر پیتزا، قارچ و فلفل دلمه ای را روی ماکارونی سرخ شده بریزید.
  12. حدودا 10 تا 15 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.

پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده

 

پیتزا ماکارونی سوسیس

پیتزا ماکارونی سوسیس در فر

مواد اولیه پیتزای ماکارونی سوسیس در فر (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم 
  • سوسیس 300 گرم 
  • پنیر پیتزا 400 گرم 
  • قارچ 8 عدد 
  • ذرت 300 گرم 
  • فلفل دلمه ای 1 عدد 
  • تخم مرغ 3 عدد 
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم 
  • فلفل سیاه به میزان لازم 
  • زردچوبه به میزان لازم 
  • پودر سیر به میزان لازم 
  • پودر آویشن به میزان لازم 
  • روغن به میزان لازم 

طرز تهیه پیتزای ماکارونی سوسیس در فر 

  1. دمای فر خود را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  2. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  3. ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  4. تخم مرغ به همراه مقدار کمی پنیر پیتزا را بعد از خنک شدن ماکارونی اضافه کنید.
  5. سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد بکنید.
  6. تابه را روی حرارت قرار بدهید و داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم شود.
  7. سوسیس را درون تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ سوسیس طلایی شود.
  8.  فلفل دلمه ای، ذرت و قارچ را بهش اضافه کنید.
  9. حرارت تابه را زیاد کنید به تفت دادن مواد ادامه دهید تا قارچ آب نندازد. 
  10. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن و پودر سیر را به مواد اضافه کنید.
  11. رب گوجه فرنگی را به مواد پیتزا اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود.
  12. ظرفی که میخواهید در فر بزارید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
  13. مواد ماکارونی همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید.
  14. ظرف را درون فر قرار دهید.
  15. حدودا 40 تا 45 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.

پیتزا ماکارونی سوسیس

پیتزا ماکارونی کالباس

پیتزا ماکارونی کالباس در فر 

مواد اولیه پیتزای ماکارونی کالباس در فر (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم
  • کالباس ۴۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا 400 گرم
  • قارچ ۱۰ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • رب ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم 
  • فلفل سیاه به میزان لازم 
  • پودر سیر به میزان لازم 
  • پودر آویشن به میزان لازم 

طرز تهیه پیتزای ماکارونی کالباس در فر

  1. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. 
  2. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  3. ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  4. کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد کنید.
  5. تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل تابه روغن بریزید.
  6. وقتی روغن گرم شد، پیاز و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و اجازه بدید رنگ پیاز طلایی شود.
  7. رب، نمک،فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن را به تابه اضافه کنید.
  8. کالباس و قارچ را به مواد اضافه کنید و زیر گاز را زیاد کنید تا آب قارچ ها خشک شود.
  9. بعد از تفت خوردن مواد تابه را از روی حرارت برداریید.
  10. ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
  11. مواد، پنیر پیتزا، قارچ و فلفل دلمه ای را روی ماکارونی بریزید.
  12. ظرف را درون فر قرار دهید.
  13. حدودا 30 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.

پیتزا ماکارونی کالباس در تابه

مواد اولیه پیتزا ماکارونی کالباس در تابه

  • ماکارونی 500 گرم
  • کالباس 400 گرم 
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا 300 گرم 
  • نمک به میزان لازم 
  • فلفل سیاه به میزان لازم 
  • زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی کالباس در تابه 

  1. یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  2. ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  3. تابه را روی حرارت قرار بدهید و داخل روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم شود.
  4. پیاز و زردچوبه را درون تابه بریزید و تفت دهید.
  5. فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  6. ژامبون ها را خرد کرده و به مواد بالا اضافه کنید و تفت دهید.
  7. ماکارونی های آبکش شده را به مخلوط ژامبون و پیاز اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.
  8. ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
  9. مواد ماکارونی همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید.
  10. تابه را روی شعله قرار دهید و دم کنی روی در تابه قرار دهید و اجازه بدید تا پنیر پیتزا آب شود.

پیتزا ماکارونی کالباس

پیتزا ماکارونی سبزیجات

پیتزا ماکارونی سبزیجات در فر

مواد اولیه پیتزا سبزیجات در فر (برای 7 نفر)

  • ماکارونی 500 گرم
  • سویا 2 پیمانه
  • قارچ ۱۰ عدد
  • هویج 1 عدد
  • نخود فرنگی 1 پیمانه 
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • نمک به میزان لازم 
  • فلفل سیاه به میزان لازم 
  • زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی سبزیجات در فر

  1. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  2. دو قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  3. ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
  4. سویا ها را به آب اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه سویا ها را آبکش کنید. 
  5. بعد از آب کشی سویا ها خوب فشارش بدید تا آب های اضافی سویا خارج شود.
  6. تابه را روی حرارت قرار بدهید و داخل روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم شود.
  7. سویا را به تابه اضافه کنید و در حین تفت دادن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  8. بعد از تفت دادن سویا نخود فرنگی، ذرت، فلفل دلمه ای و قارچ به آن اضافه کنید و تفت بدید.
  9. ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
  10. مواد آماده شده را روی ماکارونی ها بریزید.
  11. روی آن پنیر پیتزا و برای تزئین آن روی پنیر پیتزا هویج رنده کنید.
  12. ظرف را درون فر قرار دهید. 
  13. اجازه دهید پنیر پیتزا آب شود، پیتزا ماکارونی شما آمادست.

پیتزا ماکارونی سبزیجات

بدون انتقاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *