امروزه پیتزا ماکارونی یکی از غذا های محبوب در هر خانواده است. شاید برای شما هم جای سوال باشد. داخل پیتزای ماکارونی هم از مواد اولیه پیتزا و هم از ماکارونی استفاده میشود. امروزه پیتزا و ماکارانی یکی از پرطرفدار ترین غذا های هر خانواده است و میکس این دو غذا یک ترکیب فوق العاده است. ما در این مقاله طرز تهیه انواع پیتزا ماکارونی در تابه و فر پرداخته ایم.
پیتزای ماکارونی پپرونی
پیتزای ماکارونی پپرونی در فر
مواد اولیه پیتزا ماکارونی پپرونی در فر (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- پپرونی 120 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 60 میلیلیتر
- ریحان خشک به میزان لازم
- پونه خشک به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- سس ماکارانی به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی در فر
- دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- ظرفی که میخواهید درون فر بگذارید را چرب کنید.
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- ماکارونی، پنیر پیتزا، شیر، تخم مرغ، نمک و پودر سیر را در یک کاسه مخلوط کنید.
- مخلوط پیتزای ماکارونی خود را درون ظرفی که از قبل چرب شده است بریزید.
- مخلوط را 15 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد خارج کنید.
- دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
- سس ماکارونی همراه با پونه، ریحان، پنیر پیتزا و پپرونی را روی ماکارونی قرار دهید.
- ظرف را درون فر قرار دهید.
- حدودا 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا پیتزا ماکارونی شما آماده شود.
پیتزای ماکارونی پپرونی در تابه
مواد اولیه پیتزای ماکارونی در تابه (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- پپرونی 120 گرم
- ریحان خشک به میزان لازم
- پونه خشک به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- سس ماکارونی به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی در تابه
- ابتدا یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- بعد از آبکش کردن ماکارونی، سس ماکارونی را اضافه کنید.
- در یک تابه مقداری روغن بریزید و ماکارونی ها را به صورت صاف بر روی کل تابه پخش کنید.
- تابه را روی اجاق گاز قرار دهید.
- اجازه دهید یک طرف ماکارونی سرخ شود و ماکارونی را برگردانید.
- پپرونی، پنیر پیتزا، نمک، ریحان و پونه را روی سطح سرخ ش شده ماکارونی بریزید.
- حدودا 10 تا 15 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.
پیتزای ماکارونی مرغ
پیتزای ماکارونی مرغ در فر
مواد اولیه پیتزا ماکارونی مرغ در فر (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- سینه مرغ 2 عدد تکه شده
- خامه 100 گرم
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- قارچ 8 عدد
- سیر 2 حبه
- ریحان خشک به میزان لازم
- پونه خشک به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- پودر آویشن به میزان لازم
- سس ماکارونی به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای ماکارونی مرغ در فر
- دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- ظرفی که میخواهید درون فر بگذارید را چرب کنید.
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید.
- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- قارچ را پوست بگیرید و به شکل ورقه ای خرد کنید.
- تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل روغن بریزید.
- وقتی روغن گرم شد، پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه بدید رنگ پیاز طلایی شود.
- تکه های مرغ همراه با نمک، سیر، آویشن و فلفل را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی رنگ مرغ تغیر کرد خامه را به مواد اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
- ماکارونی را به همراه مواد داخل ظرف بریزید و روی آن را با فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا تزئین کنید.
- ظرف را درون فر قرار دهید.
- حدودا 20 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.
مواد اولیه پیتزا مرغ در تابه (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- سینه مرغ 200 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- فلفل سبز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- عصاره مرغ 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
- پودر پابریکا 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- سویا سس 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا ماکارونی مرغ در تابه
- سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید.
- پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه، سویا سس و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید.
- مرغ را به مدت 2 دقیقه ماساژ دهید و بعد از 2 دقیقه روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال بزارید.
- سیر و پیاز را با دنده ریز رنده، رنده کنید.
- تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل روغن بریزید.
- وقتی روغن گرم شد، پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه بدید رنگ پیاز طلایی شود.
- فلفل سبز را به صورت ریز خورد کنید و به همراه سیر به پیاز اضافه کنید.
- مواد را تفت بدید تا عطر سیر آزاد شود.
- مرغ های مرینیت شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سینه مرغ کاملا پخته شود.
- مقداری ادویه پاپریکا، پودر هل و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید.
- گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
- گوجه فرنگی را تفت بدید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
- رب گوجه فرنگی را بعد از تبخیر آب گوجه اضافه کنید.
- عصاره مرغ را بعد از سرخ شدن رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- ظرفی که میخواهید روی اجاق گاز قرار بگیرد را چرب کنید.
- ماکارونی ها را با مواد خوب مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و روی آن پنیر پیتزا بریزید.
- تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید پنیر پیتزا آب شود.
پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده
پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده در فر
مواد اولیه پیتزا ماکارونی گوشت (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- گوشت چرخ شده 200 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- قارچ 8 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی گوشت چرخ کرده در فر
- دمای فر خود را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- ماکارونی ها را داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
- تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل تابه روغن بریزید.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و وقتی روغن گرم شد پیاز را داخل تابه بریزید و تفت بدید تا رنگ پیاز طلایی شود.
- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و خوب تفت بدید.
- قارچ و فلفل دلمهای را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
- ظرفی که میخواهید در فر بزارید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- موادی که از قبل آماده کرده اید به همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید.
- ظرف را درون فر قرار دهید.
- حدودا 20 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.
پیتزای ماکارونی گوشت چرخ کرده در تابه
مواد اولیه پیتزا ماکارونی گوشت چرخ کرده در تابه (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- گوشت چرخ شده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- قارچ 8 عدد
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 4 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی گوشت چرخ کرده در تابه
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- بعد از آبکش کردن ماکارونی ، ماکارونی و تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
- تابه را روی حرارت قرار دهید.
- داخل تابه روغن بریزید اجازه دهید روغن گرم شود.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون تابه بریزید و تفت بدید تا رنگ پیاز طلایی شود.
- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و خوب تفت بدید.
- رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- تابه را روی گاز قرار دهید و بعد از 10 دقیقه ماکارونی را برگردانید.
- مواد، پنیر پیتزا، قارچ و فلفل دلمه ای را روی ماکارونی سرخ شده بریزید.
- حدودا 10 تا 15 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.
پیتزا ماکارونی سوسیس
پیتزا ماکارونی سوسیس در فر
مواد اولیه پیتزای ماکارونی سوسیس در فر (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- سوسیس 300 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- قارچ 8 عدد
- ذرت 300 گرم
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- پودر آویشن به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای ماکارونی سوسیس در فر
- دمای فر خود را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- تخم مرغ به همراه مقدار کمی پنیر پیتزا را بعد از خنک شدن ماکارونی اضافه کنید.
- سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد بکنید.
- تابه را روی حرارت قرار بدهید و داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم شود.
- سوسیس را درون تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ سوسیس طلایی شود.
- فلفل دلمه ای، ذرت و قارچ را بهش اضافه کنید.
- حرارت تابه را زیاد کنید به تفت دادن مواد ادامه دهید تا قارچ آب نندازد.
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن و پودر سیر را به مواد اضافه کنید.
- رب گوجه فرنگی را به مواد پیتزا اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود.
- ظرفی که میخواهید در فر بزارید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- مواد ماکارونی همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید.
- ظرف را درون فر قرار دهید.
- حدودا 40 تا 45 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.
پیتزا ماکارونی کالباس
پیتزا ماکارونی کالباس در فر
مواد اولیه پیتزای ماکارونی کالباس در فر (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- کالباس ۴۰۰ گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- قارچ ۱۰ عدد
- پیاز ۲ عدد
- رب ۲ قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- پودر آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای ماکارونی کالباس در فر
- دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد کنید.
- تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل تابه روغن بریزید.
- وقتی روغن گرم شد، پیاز و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و اجازه بدید رنگ پیاز طلایی شود.
- رب، نمک،فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن را به تابه اضافه کنید.
- کالباس و قارچ را به مواد اضافه کنید و زیر گاز را زیاد کنید تا آب قارچ ها خشک شود.
- بعد از تفت خوردن مواد تابه را از روی حرارت برداریید.
- ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- مواد، پنیر پیتزا، قارچ و فلفل دلمه ای را روی ماکارونی بریزید.
- ظرف را درون فر قرار دهید.
- حدودا 30 دقیقه دیگر پیتزای ماکارونی شما آمادست.
پیتزا ماکارونی کالباس در تابه
مواد اولیه پیتزا ماکارونی کالباس در تابه
- ماکارونی 500 گرم
- کالباس 400 گرم
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا 300 گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی کالباس در تابه
- یک قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را به آب اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- تابه را روی حرارت قرار بدهید و داخل روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم شود.
- پیاز و زردچوبه را درون تابه بریزید و تفت دهید.
- فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
- ژامبون ها را خرد کرده و به مواد بالا اضافه کنید و تفت دهید.
- ماکارونی های آبکش شده را به مخلوط ژامبون و پیاز اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.
- ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- مواد ماکارونی همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید.
- تابه را روی شعله قرار دهید و دم کنی روی در تابه قرار دهید و اجازه بدید تا پنیر پیتزا آب شود.
پیتزا ماکارونی سبزیجات
پیتزا ماکارونی سبزیجات در فر
مواد اولیه پیتزا سبزیجات در فر (برای 7 نفر)
- ماکارونی 500 گرم
- سویا 2 پیمانه
- قارچ ۱۰ عدد
- هویج 1 عدد
- نخود فرنگی 1 پیمانه
- پنیر پیتزا 200 گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی سبزیجات در فر
- دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- دو قابله آب و نمک را روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- ماکارونی ها را اضافه کنید و بعد از 8 تا 10 دقیقه ماکارونی ها را آبکش کنید.
- سویا ها را به آب اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه سویا ها را آبکش کنید.
- بعد از آب کشی سویا ها خوب فشارش بدید تا آب های اضافی سویا خارج شود.
- تابه را روی حرارت قرار بدهید و داخل روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم شود.
- سویا را به تابه اضافه کنید و در حین تفت دادن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
- بعد از تفت دادن سویا نخود فرنگی، ذرت، فلفل دلمه ای و قارچ به آن اضافه کنید و تفت بدید.
- ظرفی که میخواهید را چرب کنید و ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- مواد آماده شده را روی ماکارونی ها بریزید.
- روی آن پنیر پیتزا و برای تزئین آن روی پنیر پیتزا هویج رنده کنید.
- ظرف را درون فر قرار دهید.
- اجازه دهید پنیر پیتزا آب شود، پیتزا ماکارونی شما آمادست.
بدون انتقاد