همبرگر مرغ برای افرادی که قادر به خوردن گوشت قرمز نیستن مناسبه. این همبرگر خوشمزه را به راحتی می تونین در منزل درست کنین. با ما همراه باشید. البته اونایی که گوشت قرمز رو دوست دارند می تونند طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده رو که قبلا در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی قرار داده شده رو دنبال کنند.
مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ
سینه مرغ بدون چربی و پوست، نیم کیلو
- پیاز و فلفل دلمه ای کوچک، یک عدد
- شیر، ۱/۴ پیمانه
- نان تست، ۲ برش
- جعفری ساطوری، ۱ قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی، ۳ عدد
- خیار شور ، ۱۰۰گرم
- سس مایونز، ۱/۴ پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه کاری ، به میزان لازم
طرز تهیه همبرگر مرغ در منزل
گوشت مرغ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و کمی زردچوبه را با یک لیوان آب روی حرارت گذاشته به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن استخوان آن را جدا کرده، یک مرتبه چرخ کنید.
نان سفید را در شیر حل کرده تا خمیر لطیفی به دست آید. آن را به مرغ اضافه کرده جعفری ساطوری، نمک، فلفل و ادویه کاری را افزوده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند با دست مرطوب از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته روی کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
روغن را در تابه چدن ریخته دو طرف همبرگر را سرخ کنید. نان مخصوص همبرگر را از کنار برش زده یک برگ همبرگر روی نان گذاشته مقداری سس روی آن کشیده، چند برش خیار شور و چند حلقه گوجه فرنگی روی سس گذاشته، سرو کنید.
ادویه کاری
کاری، ادویهای است که معمولاً از آن در آشپزی هندی استفاده میشود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده میکنند.
پودر کاری مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز.
ترکیبات این ادویه اعم از پودر گشنیز(پودر تخم گشنیز نیز گفته میشود)؛پودر فلفل، پودر زردچوبه، پودر دارچین، پودر دانه هل، پودر زیره و پودر چیلی است؛ رنگ این ادویه بستگی به مقدار ترکیبات ان دارد اگر از پودر فلفل قرمز استفاده میکنی رنگ ادویه شما تن قرمزی بیشتری دارد اگر از زردچوبه نسبت به باقی ادویه ها بیشتر استفاده میکنید رنگ ادویه شما زردتر است تمامی اندازه ها و مقدار ها بستگی به ذائقه شخصی شما دارد.
بدون انتقاد